DIZÁJN WEBLAP

Református gyülekezeteknek, intézményeknek, szervezeteknek

Keresztyén tartalom keresztyén gyártóktól

VÉLEMÉNYEK

„mert nem az a megbízható ember, aki önmagát ajánlja, hanem az, akit az Úr ajánl.” 2Kor 10:18

Az alábbiakban egyházi vezetők, lelkipásztorok, intézményvezetők mondják el véleményüket és tapasztalataikat a weblap elkészítésének folyamatáról és az azt követő folyamatos tartalomfeltöltésről, naprakészen tartásról.

Személyre szabott dizájn tartalommal

1.

Nem sablonokból dolgozunk. A gyülekezeteket, intézményeket és a szolgálati területeket megismerve szeretnénk, ha a számukra készített weblapok is tükröznék egyediségüket és így méltóképpen tárnák a világ elé azt a küldetést és központi üzenetet, amit zászlajukra tűztek. Ezért egyedi dizájnnal rendelkező, modern megjelenést hozunk létre. Nálunk nincs két egyforma weblap, ahogyan két egyforma gyülekezet, intézmény és szolgálat sincs. 

2.

Ne álljon meg az élet! Fontos, hogy ez az elkészült weblapokra is vonatkozzon. Egy élettel teli gyülekezet, intézmény és szolgálat folytonos növekedésben és formálódásban van és ezzel párhuzamosan a weblap is folyamatosan bővül, formálódik, alakul. Éppen ezért az elkészült weblapok naprakészen tartását is magunkra vállaljuk, ezzel tehermentesítve a lelkipásztorokat, gyülekezeteket, intézményeket. Így egy hír vagy információ sem veszít aktualitásából, hiszen minden időben kerül fel a weblapra. A napi vagy heti rendszerességgel kapott információkat nem csupán feltöltjük, hanem a már kialakult dizájnba ágyazzuk, hogy az újonnan érkező tartalom is  ugyanolyan igényes és harmonikus legyen, mint a weblap többi része.

A gombra kattintva megtekintheti tájékoztatónkat arról, hogy mit tartalmaz még a weblap naprakészen tartása.

Az alábbiakban megtekinthet néhányat weblapjaink közül

(a megtekintéshez kattintson a lenti képek egyikére)

NÉVJEGY

Ami online nem elérhető az nem is létezik. Legalábbis így gondolkodik a társadalom. A weblap a modern kor névjegykártyája. Ezért ma már nem az a kérdés, hogy készítsünk-e a gyülekezetünk, intézményünk számára weblapot vagy sem. Sokkal inkább az a fontos, hogy felületünk hogyan tudja informatívan, érthetően és átláthatóan visszatükrözni azt, akik vagyunk és azt, Akiben hiszünk.

ELSŐ BENYOMÁS

A gyülekezettel, intézménnyel és szolgálattal az első találkozás “helyszíne” a weblap. Ezért nem csupán az a fontos, hogy MIT olvashat az érdeklődő az adott közösségről. Hanem az is, hogy azt milyen formában “kínáljuk”. Ha a weblap minden részletre kiterjedően igényes és modern, az azt üzeni, hogy az a gyülekezet, intézmény és szervezet is igényes, akié a weblap. Online megjelenésünk is – közvetetten ugyan, de -Igehirdetés. Ezért lehet weblapunk „Arany alma ezüst tányéron” péld 25:11

ÉS A FACEBOOK?

A facebook nem a miénk, bármikor törlésre, lekapcsolásra kerülhet, vagy a facebook összeomlásával eltűnhet. Ezen kívül a facebook hírfolyamként működik, így nem lehet tetszésünk szerinti, átlátható kialakításban és struktúrában megosztani a lényeges információkat. Szintén a hírfolyam jellegnek hátránya az is, hogy minden megosztott információ “pillanatnyi”, addig érhető el könnyedén, amíg a hírfolyam tetején van. Ezért, az a hír, ami lényegesen lejjebb csúszik, az már olyan mintha meg sem történt volna, hiszen egy bizonyos pont után már egy érdeklődő sem görget lejjebb az oldalon.

MINDEN RÉSZLET

Weblapjainkat minden részletre kiterjedően gondozzuk. Legyen szó egy hír borító képéről, vagy egy  egyszerű – nem hivatalos –  dokumentumról, mindent a weblaphoz illő dizájnnal látunk el és ha kell, ennek megfelelően készítünk belőle például prospektust vagy szórólapot. Mint például ITT.

MÉDIA MARKETING

Több, mint 10 éve végzünk média szolgálatot és készítünk egyházunk tevékenységéről bemutató filmeket országos és regionális televíziók számára. A keresztyén média marketing ismereteinket a weblapok szolgálatába is állítjuk. Így már az előkészületek folyamán segítünk abban, hogy a weblap marketing szempontból is megfeleljen a célnak felépítésében, kialakításában, szövegezésében és megjelenésében.

SZOLGÁLAT

Munkánkra úgy tekintünk, mint szolgálatra, amelyre Isten hívott el minket. Hídként segítünk láthatóvá, érthetővé, fogyaszthatóvá tenni a keresztyén közösségek üzenetét és gyümölcseit a világ számára. “Tegyetek tanítvánnyá minden népet” hangzik a missziói parancs Jézustól. Minden gyülekezet, egyházi intézmény és szolgálat ennek tudatában cselekszik és ennek érdekében ad hírt magáról. Azért munkálkodunk, hogy ez a hír minél többekhez eljusson mégpedig olyan formában, amely méltó ahhoz, Akiről szól: Krisztusról.

NÉVJEGY

Az első és talán a legfőbb ok az időhiány. Az Ön időhiánya, ami miatt nem tud vagy nem akar a honlap kezelésével foglalkozni.

HOZZÁÉRTÉS

 Nem szeretné kitanulni az informatikus szakmát, és így az egyszerűbb és hatékonyabb utat választja: átadja nekünk a honlapkezelés lehetőségét. 

FOGLALKOZNI KELL VELE

A honlap törődést kíván. Szereti, ha foglalkoznak vele. Sőt időnként egyenesen ki is követeli. Sok energiát és hozzáértést igényel, hiszen az új információkat is érdemes más-más virtuális köntösben (HTML kódokkal) a nyilvánosság elé vinni. Ha nem így teszünk, a honlap egysíkú, unalmas lesz.

FRISSÍTÉS

A honlappal szembeni legfőbb elvárásaink egyike, hogy újabb érdeklődőket hozzon intézményünknek. Ezért kell rendszeresen frissíteni a tartalmat, hogy a honlap mindig aktuális, naprakész legyen. 

TARTALOM

A tartalom többek között lehet szöveg, kép vagy film. Ezek mind új információk, azaz hírek. Hírek arról, ami az intézményünkben történik. 

SOHA NINCS KÉSZ

Sok éves tapasztalat, hogy a honlap soha nincs kész. Mint ahogy egy hírportál vagy egy televíziós hírműsor sem készül el véglegesen. Mert mindig van új hír, mindig másra kell helyezni a fókuszt.

ÖN HELYETT MI

Minden honlappal kapcsolatos feladatot elvégzünk Ön helyett, beleértve a rendszeres frissítéseket, feltöltéseket, mind szöveg, kép vagy film tekintetében. Árainkról személyesen kaphat tájékoztatást. 

VÉLEMÉNYEK

Az alábbiakban végigvisszük Önt – igaz egyelőre még csak virtuálisan – a honlapkészítés teljes folyamatán. Amennyiben mi készítjük el a honlapját, első kézből tapasztalja majd mindezek megvalósulását.

Keresztyén intézmények  (óvodák, iskolák, gyülekezetek, szociális-segítő szolgálatok stb.) számára honlapkészítést és kezelést is vállalunk. A személyes egyeztetéshez elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpontban.

Keresztyén intézmények  (óvodák, iskolák, gyülekezetek, szociális-segítő szolgálatok stb.) számára honlapkészítést és kezelést is vállalunk. A személyes egyeztetéshez elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpontban.

Keresztyén intézmények  (óvodák, iskolák, gyülekezetek, szociális-segítő szolgálatok stb.) számára honlapkészítést és kezelést is vállalunk. A személyes egyeztetéshez elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpontban.

Keresztyén intézmények  (óvodák, iskolák, gyülekezetek, szociális-segítő szolgálatok stb.) számára honlapkészítést és kezelést is vállalunk. A személyes egyeztetéshez elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpontban.

Honlap minta intézményeknek:

Kiscsillag Református Bölcsőde

Reményik Sándor Református Általános És Alapfokú Művészeti Iskola (készítés alatt) 

Ég-Ígérő Református Óvoda

Honlap minta gyülekezeteknek

Gárdonyi Református Egyházközség

Törökbálinti Református Egyházközség

Érdligeti Református Egyházközség

Honlap minta szociális-segítő szolgálatoknak:
Szociális-segítő szolgálatokat összefogó intézmény honlap mintáját az oldal tetején található videóban tekintheti meg.

A KONZULTÁCIÓ TEMATIKÁJA

 • Mi az Ön célja a honlap létrehozásával?
 • Miben legyen egyedi az Ön honlapja?
 • Várhatóan kik lesznek honlaplátogatók?
 • Kik a versenytársai?
 • Milyen menüpontokra van szükség? (Elhelyezésük, számuk, elnevezésük, funkciójuk, felépítésük, stílusuk)
 • Milyen kapcsolatot adjon a honlap a felhasználók fele? (Telefon, e-mail, űrlap, Google naptár, megrendelés, adományozás)
 • Szüksége van-e arculati csomagra? (Logókészítés, weboldal, közösségi oldalak,elektronikus és/vagy hagyományos levélpapír, elektronikus és/vagy papír alapú névjegykártya)
 • Milyen különleges, egyedi igénye van még a honlappal kapcsolatban?

AZ ÁRAJÁNLAT TARTALMA

 • Milyen modulokat / csomagokat építünk a honlapba?
 • Milyen opcionális szolgáltatásokat választott?
 • Milyen határidővel készül el a honlap?
 • Milyen áron vállaljuk a honlap elkészítését?

A SZERZŐDÉSHEZ SZÜKSÉGES

 • A Megrendelő és a Megbízott / Szolgáltató adatai (név, képviselő,  cím, adószám, bankszámlaszám)
 • Bélyegző

A Teljes Vállalási Költség (TVK) 30 %-át kell – számla ellenében – előlegként átutalnia.

  • Segítünk domain nevet választani. Ezt a honlapkészítés költségén felül Önnek kell megvásárolnia saját vagy  intézményének nevére. Ennek átlagos költsége egy évre néhány ezer forint.
  • Segítünk hosting / tárhely szolgáltatót választani, melynek szerverén helyezzük el a honlapját. A szolgáltatás éves díja függ az igényelt tárhely kapacitásától. Átlagos költsége: 5 és 10 ezer forint / év. Ezt az összeget sem tartalmazza a honlapkészítés díja.
  • Megbeszéljük azt is, milyen fényképek és videók kerüljenek ki a honlapjára. Ezek eredetéről is szót ejtünk majd.
  • Megnézzük – ha már rendelkezik vele – intézményének logóját és arculatát, valamint az együttműködő partnerek, támogatók logóit is. Megbeszéljük a már megrendelt blokkok arculatát is.
  • A honlappal kapcsolatos marketing tanácsokkal látjuk el.
  • Nem csak a honlap alapjait készítjük el, hanem – külön költség nélkül – fel is töltjük a Megrendelőtől kapott anyaggal.
  • Ezért fontos, hogy a megállapodásnak megfelelően, határidőig hiánytalanul küldje el nekünk a feltöltendő anyagot (szöveg, kép, film link, elérhetőségek, partnerek, támogatás, impresszum, stb.)

  A LÁTVÁNYTERV ELKÉSZÍTÉSÉNEK FÁZISAI

  • A honlap megjelenésének részletes megtervezése
  • Grafikai tervezés
  • Arculat tervezés 
  • Design elemek beépítése
  A LÁTVÁNYTERV VÉLEMÉNYEZÉSE
  • Az elkészült látványtervet elküldjük Önnek véleményezésre.
  A LÁTVÁNYTERV ELFOGADÁSA
  • Ha elfogadja a látványtervet, megkezdjük a programozást és a modulok beépítését.

  A KÖVETKEZŐ OPCIONÁLIS MODULOK BEÉPÍTÉSÉRE VAN LEHETŐSÉG

  Szöveg modulok

  Cím, bekezdés, szöveg, idézet, lista, ikon

  Kép modulok

  Kép, diakép, rács-galéria, kattintható kép

  Gomb modulok

  Gomb, gomb csoport, letöltés gomb, megosztás gomb, szociális gomb

  Média modulok

  Videó, audió, video lightbox, video slider

  Egyéb modulok

  Szolgáltatási doboz, fülek, harmonika, táblázat, akcióra felhívó, modális, üdvözlőkép, hely, HTML kód beillesztése, diagram, Google térkép, visszaszámláló, ár táblázat, kapcsolati űrlap, weboldal címe, elsődleges menü, egyéni menü, rács bejegyzések, comments, naptár, bejegyzés csúszka, kategóriák, archívum, cimkefelhő

  Hívógomb

  PDF fájl feltöltési lehetőség

  E-mail fiókok hozzáadása


  A KÖVETKEZŐ OPCIONÁLIS TARTALMAK FELTÖLTÉSÉRE VAN LEHETŐSÉG

  • Szövegírás, honlapszöveg, blog, formázás, feltöltés
  • Jogtiszta képek letöltése, optimalizálása, feltöltése
  • Jogtiszta kisfilmek, bemutatófilmek, videók feltöltése
  • GDPR szöveg feltöltése
  • Sütik (cookie) beállítása
  • Impresszum létrehozása, feltöltése
  • Felhasználási feltételek kidolgozása, feltöltése
  • SSL tanúsítvány (biztonságos weboldal) DV (Domain Valided), OV (Organization Valided), EV (Extented Valided)
  • Google SiteMap (Crawl request) létrehozása
  • Google Search Console létrehozása, honlap listázására
  • Google Analytics telepítése (elemző szolgáltatás)
  • Keresőoptimalizálás (SEO)
  • Biztonság (tűzfal, biztonságos belépés, fájlok védelme)
  • Mentés (automatikus). A szerver rendszeresen – megadott időközönként – menti a honlap teljes tartalmát.
  • Responsive felület létrehozása. Ez azt jelenti, hogy honlapunk képes lesz automatikusan számítógépen, mobilon és tableten is hibátlanul megjeleníteni ugyanazt a tartalmat. 

  A tesztidőszak után következik az élesítés. Ettől kezdve a honlapra látogatók már nem találkoznak a TESZTIDŐSZAK kiírással. Ekkor adjuk át személyes találkozón a honlapot.

  Amennyiben Ön már rendelkezik honlapkezelési alapismeretekkel, akkor 60 percben megtanítjuk a honlap kezelőfelületének önálló használatát. Ha Ön nem rendelkezik a fenti ismeretekkel, akkor ajánljuk honlapkezelési és karbantartási szolgáltatásunkat.

  Az Ön által aláírt Teljesítés-igazolás birtokában kiállítjuk és elküldjük Önnek az elektronikus végszámlát, levonva belőle az előleg összegét. Ezt követően a számlán meghatározott dátumig kell az összeget átutalnia

  Ha igényli, az átadást és fizetést követően folyamatos kapcsolatban maradhatunk – csomagonként változó ideig – akkor is, ha nem mi kezeljük majd a honlapját. Hiszen sok kérdése lehet még, amire útmutatást adunk heti egy alkalommal e-mailben vagy telefonon.

  Cégünk másik fő profilja a filmkészítés. Így ajánljuk, hogy honlapjára készíttessen velünk kisfilmeket jelentős kedvezménnyel. Lehetőségeiről és a kedvezményekről kérjen tőlünk ajánlatot, vagy tájékozódjon itt, a honlapunkon.

  HONLAPKEZELÉS

  Minimum 6 hónapra, havi díjjal

  MIÉRT ÉRDEMES A HONLAPKEZELÉST VÁLASZTANI?

  IDŐHIÁNY

  Az első és talán a legfőbb ok az időhiány. Az Ön időhiánya, ami miatt nem tud vagy nem akar a honlap kezelésével foglalkozni.

  HOZZÁÉRTÉS

   Nem szeretné kitanulni az informatikus szakmát, és így az egyszerűbb és hatékonyabb utat választja: átadja nekünk a honlapkezelés lehetőségét. 

  FOGLALKOZNI KELL VELE

  A honlap törődést kíván. Szereti, ha foglalkoznak vele. Sőt időnként egyenesen ki is követeli. Sok energiát és hozzáértést igényel, hiszen az új információkat is érdemes más-más virtuális köntösben (HTML kódokkal) a nyilvánosság elé vinni. Ha nem így teszünk, a honlap egysíkú, unalmas lesz.

  FRISSÍTÉS

  A honlappal szembeni legfőbb elvárásaink egyike, hogy újabb érdeklődőket hozzon intézményünknek. Ezért kell rendszeresen frissíteni a tartalmat, hogy a honlap mindig aktuális, naprakész legyen. 

  TARTALOM

  A tartalom többek között lehet szöveg, kép vagy film. Ezek mind új információk, azaz hírek. Hírek arról, ami az intézményünkben történik. 

  SOHA NINCS KÉSZ

  Sok éves tapasztalat, hogy a honlap soha nincs kész. Mint ahogy egy hírportál vagy egy televíziós hírműsor sem készül el véglegesen. Mert mindig van új hír, mindig másra kell helyezni a fókuszt.

  ÖN HELYETT MI

  Minden honlappal kapcsolatos feladatot elvégzünk Ön helyett, beleértve a rendszeres frissítéseket, feltöltéseket, mind szöveg, kép vagy film tekintetében. Árainkról személyesen kaphat tájékoztatást. 

  KÖZÖSSÉGI OLDALAK LÉTREHOZÁSA

  Facebook oldal

  Profilkép beállítása

  Borítókép arculathoz optimalizálása

  Biztonsági beállítások elvégzése

  Adatvédelmi beállítások elvégzése

  Értesítések beállítása

  Személyre szabott beállítások elvégzése

  Képek feltöltése galériába (max. 15 kép)

  Instagram oldal

  Profilkép beállítása

  Arculat optimalizálás

  Személyre szabott beállítások elvégzése

  Képek feltöltése galériába (max. 15 kép)

  YouTube csatorna

  Profilkép beállítása

  Borítókép beállítása

  Személyre vagy arculatra szabott optimalizálás

  Videós tartalmak feltöltése YouTube Stúdión keresztül (max. 5 videó)

  KÖZÖSSÉGI OLDALAK KEZELÉSE

  Minimum 6 hónapra, havi díjjal

  Facebook oldal

  Meglévő facebook oldal optimalizálása

  Új profilkép beállítása

  Új borítókép arculathoz optimalizálása

  személyre szabott beállítások aktualizálása

  Képek feltöltése galériába (max. 10 kép / hét)

  Célközönség felkutatása

  Posztok tervezése, szerkesztése, kivitelezése, megosztása (max. 1500 karakter / poszt, max. 2 poszt / hét).

  Oldalkövetők gyűjtése

  Instagram oldal

  Meglévő Instagram oldal optimalizálása

  Új profilkép beállítása

  Arculathoz optimalizálás

  Személyre szabott beállítások aktualizálása

  Képek feltöltése

  Célközönség felkutatása

  Posztok és hashtagok tervezése, szerkesztése, kivitelezése, megosztása (max. 1500 karakter / poszt, max. 2 poszt / hét)

  YouTube csatorna

  Meglévő YouTube csatorna optimalizálása

  Új profilkép beállítása

  Új borítókép beállítása

  Arculat optimalizálása

  Személyre szabott optimalizálás, aktualizálás

  Videós tartalmak feltöltése YouTube stúdión keresztül (max. 2 videó / hét)