kvitt_media_logo_circle

FILMEK

FILMEK

FILMTÍPUSOK

Ezekkel a filmtípusokkal találkozhat lejjebb, a KATEGÓRIÁK-ban.

Filmjeinkben a Megrendelő minden tevékenységét, intézményét, rendezvényét, eseményét részletesen bemutatjuk, kívánságainak, elképzeléseinek megfelelően. Ha intézményének szerteágazó a tevékenysége, akkor a témákat érdemes több részben, folytatólagosan, több műsorban (heti, havi, vagy negyedéves rendszerességgel) feldolgozni. Az adott, bemutatandó egyházi szolgálat vezetőivel, munkatársaival és a résztvevőkkel készítünk interjúkat, egy filmhez akár több helyszínen is. (Ez függ a bemutatandó intézmény tevékenységétől és szolgálati területeitől.) Minden témát két filmben dolgozunk fel. A Rövidfilm 3 perces, a Bemutatófilm 15 perces. A 3 perces film mind a televízióban, mind az online terjesztésben beharangozó, kedvcsináló, figyelemfelkeltő. És  ha már felkeltettük vele a néző érdeklődését, akkor megnézi a hosszabb, részletekbe is belemenő 15 perces Bemutatófilmet.

A stúdióbeszélgetés helyszíne a Megrendelő vagy a résztvevők által ajánlott helyszín (templom, könyvtár, gyülekezeti terem, stb.). Ide telepítjük az erre a célra kialakított külső mobilstúdiónkat. A stúdióbeszélgetés témája általában a társadalmat foglalkoztató kérdés, probléma, célja a nézők lelki vezetése. A két-három meghívott (általában egyházi vezetők, tisztségviselők, református lelkipásztorok, egyháztagok) pedig az adott téma ismerői, szakértői. A bejátszóban – ugyanazon témában – megszólaltatunk mást / másokat is. elsősorban egyházi vezetőket, tisztségviselőket, közismert közéleti személyiségeket, szakértőket, lelkipásztorokat, egyháztagokat. A bejátszó helyszíne különbözik a stúdióbeszélgetés helyszínétől. Ezt a “más” helyszínen forgatott interjút integráljuk – több részletben – a stúdióbeszélgetésbe. A műsor hossza általában 30 perc, de ha a téma, vagy a Megrendelő igényli, akkor ennél hosszabb is lehet. a stúdióbeszélgetésből készülhet sorozat is, előre meghatározott témákban és személyekkel.

Igény esetén lehetőség van az előzőektől eltérő hosszúságú és tematikájú filmek / műsorok megvalósítására. Ennek feltétele a személyes egyeztetés.

Videó lejátszása